Tjejkers Kyl o Frysresa torsdagen 14 april 2016

Vi var åtta åksugna Tjejkers som återsamlades efter vintern för att genomföra årets första torsdagstur. Visst var det kyligt som traditionen bjuder men i detta glada gäng blev vi snart varma inombords. När Greta fixat sin mc-klocka till sommartid var vi igång. Vi körde över Brånsta mot Gällersta kyrka där vi parkerade och promenerade ned till Gunillas plats, tände ljus, satte några vitsippor och en Tjejkerslila krokus. Sorgligt, men väckte också glada minnen till livs. Vi konstaterade att fyra år går väldigt fort.

Vi fortsatte turen över Sjöarna i Kvarntorp och över Hällabrottet för att så snabbt som möjligt ta oss till kvällens slutmål Brändåsen där fika samt ytterligare fyra idag bilburna Tjejkerstjejer väntade på oss.

Birgitta hade med sig ett antal tröjor att prova. Ville vi ha grått eller svart. Med eller utan luva och hur stort skulle Tjejkersmärket vara. Många åsikter men jag tror att vi enades om grått och att dialogen går vidare om brodyren.

Efter gott och värmande fika byltade vi på oss alla kläder och kramade hejdå på parkeringen innan vi drog iväg åt olika håll i mörkret. Vi är på gång med både brum o kram!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *