Hjälmaren Runt 31 augusti

Vi var omkring 10 Tjejkers som samlades vid  Svampen  för att gemensamt åka till  starten för Hjälmaren Runt . Vi var nästan 300 mc-åkare som trotsat varning om regn,  men hade turen att åka i idel solsken.  Gäståkaren Gunnar blev för dagen ”Gunvor”, vis av erfarenhet körde Gunvor sist och såg till att ingen höna försvann på villovägar. Första stoppet var vid Herrfallet där det bjöds på kaffe & korv sedan for vi vidare till Hjälmaresund där vi fyllde på med glass.  Vi satt uppe på slänten och lyssnade och kollade på alla hojar  som drog förbi. Vi fortsatte på härliga mc-vägar till vårt sista stopp vid Hampetorp och där lyckades vi faktiskt även proppa i oss kaffe och mackor. Hjälmaren Runt är en mysresa som man inte kommer hem hungrig ifrån. Många glada skratt förgyllde samvaron under dagen.

Tack Nerikes Bikers och SMC för ännu en väl anordnad  mc-tur runt Hjälmaren i strålande höstväder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *