Hjälmaren runt

Vi var sex Tjejkers och en Killers som samlades vid Svampen på lördagsmorgonen för gemensam framkörning till starten för Hjälmaren Runt. Vi var fnittriga och ystra som unghästar innan vi fick ge oss iväg!!  Vädret som hade varit ganska dimmigt på morgonen övergick snart till strålande sol. Vid första stoppet vid Herrfallet var det T-shirtväder. Dubbelkorv och kaffe inmundigades samtidigt som vi kollade in alla andra som var där.  Mätta och belåtna mullrade vi vidare på jättefina små kurviga vägar och nästa stopp blev Hjälmarsund där vi åt glass och kollade även där in alla andra. På fortsatt färd tog Gunilla täten hon ville nog vara säker på att vi tog rätt avfart det här året och inte hamnade i en kohage igen!!! Efter några mil kom vi till Hampetorp och där var det fikastopp igen!!  Där träffade vi Annika och Greta som hade valt annat ressällskap för dagen!! Sammanfattning av Hjälmaren Runt är att det är väldig välordnat av Nerikes Bikers med roliga mc-vägar och många fikastopp med tid för skratt och bus. Tack alla goa Tjejkerstjejer och ni andra 270 mc-åkare för en härlig höstdag tillsammans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *