Anna-Kajsas grillparty i Vintrosa

Vi var sju stycken Tjejkers som samlades vid Carlbarks denna till början sköna torsdagskväll. Vi åkte nästan fem mil på fina slingriga vägar innan vi nådde slutmålet som var nära Vintrosa kyrka. Någon kär vän till A-K hade tänt glöden i grillen, så det var bara att lägga tjockkorvarna på gallret. Lagom när de var färdiggrillade kom de första regndropparna som blandade ut senapen och ketchupen som strax sköljdes bort av ett skyfall!! Husets vakthund blev tacksam då det vankades både weggiekorv och blött korvbröd från ovan. Hemfärden kommer vi att minnas som årets blötaste. Tack A-K för att du fixade grillpartyt det blev en blöt kväll och många skratt!!

1 svar på ”Anna-Kajsas grillparty i Vintrosa

  1. Ja, det blev verkligen en blöt kväll. Dyngsur skulle man kunna säga, men kul hade vi. Den kvällen glömmer man inte i första taget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *