2018 i sammanfattning

Tjeckers 2018
Efter uppstarten med Kyl- och frys 12 april har vi haft cirka 10 torsdagskörningar på ojämna veckor och 5 extra torsdagskörningar på jämna veckor. Det har varit omkring 8 Tjeckers varje gång och vi har farit runt på både kända och okända vägar.

Avrostningen 2018 var den 5 maj på Ytongbanan i Kvarntorp anordnad av SMC med Pia i spetsen. Det var en varm och solig dag . Vi var 13 ringrostiga Tjejkers som som blev modigare och kaxigare efter varje övning. När dagen var slut åkte vi till Kumla och åt pizza tillsammans. Vi var jättenöjda med dagen.

I slutet av april tog Maria oss runt Tångeråsa och Vekhyttan med fika på Truck Stop och i början på juni hade Bettan sin specialrunda till Ässundet, räkmackan drog 11 sugna Tjejkers. En ojämn torsdag åkte vi till Engelbrektsholmen men där blev vi överfallna av en mygginvasion . Vi kastade oss på hojarna och for vidare till ett öppet fält vid Segersjö där vi kunde ta upp våra termosar.
Den 5 juli bjöd Ullis på mc-tur med avslutande grillparty i hennes trädgård , börjar bli en trevlig tradition. Cafe Qwarnån i Närkesberg blev ett favoritmål 2 torsdagar . För vägarna och kakornas skull!! Oj, oj, vilket gott hembakt fikabröd hallontårta och bullar som smälter i mun.
Askersund, Zinkgruvan, Brevens, Hjortkvarn, Nora, Karlskoga, Hardemo och Skyllberg är orter som fick sitt årliga besök av brummande Tjejkerstjejer.
Ewa L tog hand om Tjejkers stora paradgren som föråkare till Tjejvättern som genomfördes i Motala. Alla nöjda och belåtna med årets insats.
Vår sensommarresa med sol och höststormar till Läckö och Lidköping blev succe. Dramatik med fallande träd på nedresan. Kanonfina vägar i Gretas gamla hemtrakter. Hemresan blev blöt men alla glada och nöjda. Greta och Ewa W gjorde det igen (succe)!
I slutet av augusti åkte 7 av oss tillsammans Hjälmaren runt som arrangeras av Nerikes Bikers.
Sista torsdagsturen blev 13 september då åkte vi Skyllberg och hejdå-fikade vid Brändåsen. Då var det redan mörkt .

Vi avslutade Tjejkersåret på Berrys Place med ett jättekul 20-årsjubileum (1998-2018 ) Vi hade bjudit in tidigare Tjejkersåkare och det var så roligt att så många kom. Lokalen var jättefint pyntad och med uppdukad buffe för 25 partysugna tjejer. Alla fick 5 minuter var (räckte aldrig) att berätta om sitt första
möte med Tjejkers . Många dråpliga minnen och igenkännande skratt hela kvällen. Det var så roligt att höra hur positiva de här minnena var från tiden med Tjejkers. Tack till Lena W och Gunilla Å som rullade igång Tjejkers 1998, även brumkram till Gudrun, IG och Nina ni ordnade en toppenkväll för oss.
Kram o brum Stora M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *