Tjejkers är på G

I den härliga vårvärmen drar 12 tjejer iväg på årets första tur. Första stoppet blir vid kyrkogården för att lämna en lila bukett hos Gunilla.
Första turen är alltid Maggans. I år blev det inte så mycket kyl- och frys utan turen bjuder på kurviga vägar och vi njuter av grönskan. Även på vårsådden kan man redan nu ana en skiftning i grönt. Skyar av rosa täcker prydnadskörsbären i trädgårdarna. I hagarna är marken mer vit än grön av havet med vitsippor.
Ve den orm som vågar visa snoken när Tjejkers invaderar Öby kulle. De hade alla krupit undan ikväll vilket flera av oss uppskattar. Trevlig fika innan vi åter styr kosan hemåt. En vacker solnedgång över fågelmarkerna hinner vi få innan molnen tätnar.
Tack för en härlig tur, Maggan!

1 svar på ”Tjejkers är på G

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *