Ritas julträff 2012

Vi var arton förväntansfulla Tjejkerstjejer som kom till julträffen hemma hos Rita och Anders i Misteräng. Julstämningen infann sig redan på väg mot Hardemo då landskapet var julkortslikt med massor av snö, snöfall, stjärnor på himlen och adventsljus i alla fönster.

Då värdinnan passade på att fylla år samma dag överraskade vi henne med skönsång och en jul och mc-inspirerad blomkorg. Den senare skapad av vår egen Blomma!! 

Vi minglade runt med vår varma glögg när det plötsligt bankade på ytterdörren. In stiger en livs levande tomte som önskar alla Tjejkerstjejer God Jul och överlämnar en gemensam julklapp till oss alla för att vi varit så snälla under året!  Vi tackade tomten som tyvärr inte hade tid att stanna kvar det var ju så bråttom nu i juletider!! Var det den riktiga tomten som kom eller? Det går vissa rykten men inte från några säkra källor.

Den jul och nyårsinspirerade maten var uppdukad i det stämningsfulla gamla lantköket. Vi beundrade Ritas konstnärliga pepparkakshus och Annettes egenhändigt hembakade mc-pepparkakor (Viragos ??).

Maten var otroligt god och den sköljde vi ned med olika slags uppiggande drycker. När vi redan var proppmätta fyllde vi på med Ewa L:s berömda cheesecake och som det inte var nog toppade vi med Ritas födelsedagstårta! Något att minnas i vår när de tajta skinnjeansen skall över rumpan.

Julklappsutdelning blev en livlig (vad annars) tillställning. Tomten (Gudde, ingen tvekan) delade ut julklapparna. På grund av lite yrsel (vad hette det förr??) minns jag inte vad paketen innehöll men de började alla på bokstaven M!!

Tack Rita och Annette för att ni gjorde det möjligt och tack alla goa Tjejkersnissor för en Julträff som blev en FULLTRÄFF!