Julträff och Tjejkers 15-års Hjulfest 2013

Lördagen den 23 november var vi 22 Tjejkers som träffades på ”Berrys” i Kumla för den årliga julträffen och firandet av att Tjejkers fyllde 15 år.

LenaW vår Tjejkersstarter hälsade oss välkomna och vi skålade för de 15 åren i champagne . Lena gjorde en liten sammanfattning om de gångna åren och så skålade vi igen för 15 nya år!

Vi åt jättegod pajbuffe´ från Henkas Restaurang och drack av den egna smakens medhavda drycker. Henkas hade också bakat en specialtårta i Tjejkersfärgerna och dekorerat den med en motorcykel. Den smaskade vi i oss senare på kvällen.

Vår egen sångfågel IG hade tagit med sig gitarren och vi sjöng vår egen Tjejkerslåt så nästan taket lyfte sig. Efter mat och dryck var vi laddade för bildvisning. Trion Anette, Greta och Nina hade gjort ett härligt hopplock av Tjejkersaktiviteter. Vi är väldigt förtjusta i att se oss själva så vi jublade och skrattade när vi var ”on the Wall”!! Stämningen var på topp när Ullis startade sin musiktävling . Vi var fem lag som stred om den prestigefyllda segern. Vi nynnade med och försökte minnas vem artisten var. Var det Michael Jackson, Donna Summer eller Christer Sjögren? Anna-Kajsa och Annelies överraskningssång bidrog till kvällens största skrattsuccé. Se bilderna i Galleriet där en bild säjer mer än tusen ord!!!

Uppmaningen att bidraga med något ur det egna loppiset till lotterivinster översteg alla förväntningar. Tjugotvå Tjejkers köpte lotter för 2.200 kronor som vi sedan skänkte till Läkare utan gränsers insamling till Filippinerna. Lotteriets Notaries Publicus (G-B) finns också på bild i Galleriet. Släng dig i väggen Pamela Andersson i Tjejkers har vi årets oslagbara Playmate.

Kvällen gick så fort att vi nästan glömde bort att Tomten skulle komma. Årets julklappstema var Tjejkerslila där alla tycktes ha hittat något som man inte trodde fanns i den färgen. Tomten som i år var från Hallsberg bar röd luva och hade lagt klapparna i en förskräckligt illaluktande gammal jutesäck, säkert från det egna loppiset. Besöket var mycket uppskattat och avslutades med skratt och applåder när vi öppnade våra klappar.

En härlig avslutning på det gamla Tjejkersåret och en förhoppning om ett Gott Nytt Hjulår.