Julfest i Laxå

Årets julfest gick av stapeln lördagen den 6 december i Bowlinghallen. Vi var 16 festsugna Tjejkers som invaderade Laxå. Tomtarna Eva och Greta hälsade oss välkomna med glögg. De flesta startade upp med en bowlingrunda, medan några av oss vaktade väskorna och drack mera glögg/öi/vin. När det var dags att angripa julbordet var stämningen ganska hög. Vi mumsade på de klassiska julbordsattributen så som Jansson, skinka, lax, sill och avrundade med efterrätter och kaffe.

Med glögg, finchoklad och applåder tackade vi våra Tjejkerstjejer Eva L, Nina och Ing-Marie för deras härliga höstresa till Öland.

Vi köpte lotter där man kunde vinna skänkta prylar. Intäkterna gick till välgörande ändamål inom UNICEF för att barn ska kunna gå i skola. 

Till sist kom den efterlängtade julklappsutdelningen. Årets tema var att klappen skulle börja på bokstaven I. Paketen innehöll både inlagd sill, innetofflor och ingefära. Det blev många skratt och glada tillrop under paketöppningen. Vi är ett väldigt kreativt gäng. 

Vi avslutade kvällen med många God Julkramar och att vi ses på Grodanträffarna innan vårsolen kommer!

Storaemm tackar alla Tjejkers för härliga upplevelser under året och med en önskan om ETT GOTT NYTT HJULÅR