Andra spontana möten

Utöver torsdagskörningarna har Tjejkerstjejer åkt till Essundet och käkat räkmacka samt varit i Forsvik och lyssnat på bluesmusik. Tjejkers träffas också spontant på bil & mc-träffar bla i Vadstena, Sannahed och Askersund och då uppstår det stora kramkalaset. Vi är verkligen ett härligt gäng som rullar vidare mot hösten. 

USA:s nationaldag

Vi firade USA:s nationaldag (ett måste för HD-åkare) 4 juli med en tur till Gretas Pärla vid Borasjön nedanför Laxå. Vi var 16 Tjejkers som bjöds på grillparty i amerikansk anda (Glatt- Gott-Gemytligt)! Några lockades av en vältalig försäljare att fynda billiga jordgubbar men tyvärr var varken gubben eller gubbarna fräscha!! Ännu en härlig torsdagstur och tack Greta för din gästfrihet.     

Torsdagar runt midsommar

Torsdagen före midsommar besökte Tjejkers Nora och torsdagen efter blev det en extrakörning med G-B till hennes smultronställe vid Tjugestasjön.  Vi var 9 Tjejkers som inmundigade matsäcken vid strandkanten.  Väldigt mysigt. Hoppas vi är välkomna åter trots våra rivstarter på gräsmattan!!

Sveriges nationaldag

Tjejkers firade Sveriges nationaldag den 6 juni med att följa med Äva J på den nu tradionella ”Brevensturen”.  Traditionsenligt  stannade vi på Brevensgården,  där fina förbeställda  mackor väntade på 16 stycken hungriga Tjejkers. Vi rullade vidare genom det välbevarade och vackra Brevens Bruk och vidare mot Högsjö och ned mot Lännäs kyrka där vi svängde av mot Segersjö herrgård. Turen gick vidare på smala fina kurviga asfaltvägar där vi passerade röda stugor med vajande svenska fanor och hagar med betande kossor. I Närke är kossorna mer väluppfostrade än på Gotland!  En fantastisk sommartur när Sverige är som vackrast.